понедељак, 27. мај 2013.


Zdravo zovem se Adis Imam 24 god. Imam pricu kad sam imao svoji 18 godina. Ja i moji rodtelji smo ziveli u nemackoj sa jednom srpskom porodicom. Nas troje a unjovoj familiji je bilo 5 ero Familija se prezivala filipvoic. Bilo je troje dece Sladjana 14 Silvana13 Arijana 17 njihovi roditelju su se zvali Mario i Goca.

>>>> NAJNIZE CENE PROIZVODA<<<<

Tad sam bio dobio svoj vozacki i vozao sam svoju familju i njihovu. Jedno jutro budime goca ajde vozime do bolnice razbolela se Arijana. Ja se mislim u sebi da nije mozda zbog mene zato sto sinoc u kupatilu prvi put je jebo u nevin supak. Al srecom nije Bila je samo gripa Ustao sam ja obuko seli smo u auto. Doterao sam ih u bolnicu Arijana je osla sa doktorom Ja i Goca smo sedili u cekaoni.

Ja i goca smo uvek slobodno pricalai ona je znala da ja i njezna kcerka imamo nesto. I dalje smo pricali i zali se da je sramota kako ji ja uvek vozam kad god treba i nezna kako bi se zahvalaila u sali je govorila kako bi dla arijanu za mene U sebi sam mislio kako bi Gocu Voleo Shandriti al izletilo i rekao sam na glas vise bi tebe voleo nego arijanu.Ona se nasmijala i dalje smo razgovrali i gvorio sam kako je Arijan adobra lijepa da nije to primila od oca nego od nje.

Ona se zahvalila i dalje smo razgovarali i dosli smo do reci da odemo u auto dok Arijana ne zavrsi. Sedili smo malo se pipali Goca je nasebi imala Kucnu plisanu haljinu i nista vise bilo je jutro i zurila Bila je niska malo podeblja duga crna kosa. Kako smo malo dirali ona je prometila da je moj kurac poceo da raste ja sam iamo sprtsku treneru nas sebi sve se moglo vidjeti. I pocela da dodiriva uzela moju ruku i stavila medju noge al je bilo iznjendjene za mene nista nije ima ispod. I pitala me jesam li ikad propao cupavu vlasku picku Moj odgovor nisam jedina srpkina koju sam derao bila njen akcerka ali je obrijana.

Onda sam ja nju upitao jel ikad imala sunacenog baliju od 23cm Njezin odgovor Nisam. Izvadila mi je kurac i polako ga drkala i ja sam je zamoleo da ga fobro zagreze svolim belim zubima nije odbila hvalail mi kurac kako je lep i cist onda ga je stavila u svoja lijepa usta i polako ga je pusila onda je ubrrzala ja se nisam mogo vise strpiti explodirom sam joj direkt u usta progutala je spermu i nasmijala se osmijeh koji bi dao sto god hoce. Presla je namoj sedez u autu i podigla suknju i pocela svoju picku nabija na moj mokar nadignuti kurac od 23cm bilo mi je malo cudno nikad niam jebao zensku sa cupavom pickom polako je uso i pocelo gore dolje i kurac mi se punio sperme nisam joj hteo dacu svrsiti nego sam je iznenadio pa u picku sam joj svrsio i stao sam i ona mi opet dala onaj svoj divni osmjeh. I rekla je ti bi voleo da tvoja buduca pinica ima dete stobom.

Polako ga je izvadial sila je sa mene i ja sam je pito da mazi svoju picu to je radila ja sam joj pomago malo al drko sam svoj kurac i ona je svrila a jasm joj svrsio grudima i pogleado sam joj u picku i vidim da je sva mokra stavo sam svoju glavu medju njene mokre dlake i poceo ji malo lizati i jezi k gurati u picku al nisam dugo dve tri minute pitaao saam da se okreen da vidim kajvo joj je dupe rasirio sam joj guzave malo jezikom u supak pa prstima niosmo imali vremena dajoj dupe karam .

I unisli smo u bolincu oprali smo se u WCeju. I razgovarali smo j os malo u cekaoni i uskoro je Arijan aza vrsila U lazimo u kola i Arijana sede na pred i i pita sto je ovaj sic mokar A goca se nasmijala. Al Arijana je imala vest i doktor joj rekao da je trudna Goci je bilo drago i meni Goca je meni i Arijani cestitala Al rekla je da Mario nece toliko bit veseo.

I posle mesec dana i Goca i kaze da je ona trudna samnom Al mario misli da njezno Dete malo lici na mene al samo ja i nona znamo Ja I Arijana danad dani zivimo ona nezna da njezin mali brat je moj sin. I sad kad ja i Arijana odemo u Prijedor kod Maria i goce Ja i goca nadjemo vrenmena da se malo iskaramo Srdacno Adis

Нема коментара:

Постави коментар