четвртак, 30. мај 2013.


Istinita prica
Ovo je moja istinita prica.  Zovem se Natasa i imam 26 godina i radim kao sekretarica.  Oduvek sam obozavala seks i nevinost sam izgubila sa 15 godina.  Veoma sam seksipilna i imam plavu kosu, braon oci, 175 visoka, i imam veoma jebozovno telo.  Decka sam imala do skoro ali me je ostavio jer sam ga redovno varala ali to je zato sto obozavam da se tucam s kim god stignem kao prava kurvetina.  Na poslu nema ko me nije tucao i na poslu su mi dali nadimak Nezasita Kurva.  Cak sam i imala grupnjake na poslu sa svojim kolegama i sefovima.

>>> da ostvaris snove <<<

Tako da jednog dana otisla sam u teretanu gde sam znala da ce da budu moje kolege, Branko i Dejan i moj sef Ratko.  Oni su me oduvek privlacili i htela sam da ih iznenadim u teretani.  Obukla sam se bas kao prava kurvetina, crni top, kratki minic, stockings i stikle.  Kad sam usla u teretanu videla sam ih kako dizu tegove ali me nisu primetili.  Cim sam ih videla tela totalno sam se ovlazila.  Gacice su vec uveliko bile mokre.  Odlucila sam da im se nabacujem:
"Cao, momci" rekla sam im seduktivno.
Kad su me videli samo sto nisu pali u nesvest.  Primetila sam kurceve kako im se dizu kroz trenerke.
"Pa sta ti radis ovde Natasa?"
"Nista posebno, mislila sam malo da se 'zabavimo'".
Odmah su znali na sta mislim i znala sam da samo hoce da me izjebu.  Dejan je rekao:
"Uh, Natasa, pa ti si prava kurvetina.  Kako cemo samo da te izjebemo kao najvecu kurvu Beograda.  Gde hoces da ti svrsimo?"
Kako sam se ovlazila, a oni su to primetili.  Ratko je rekao "Vidis kako je vlazna kurva, pogledaj joj gacice. "
"Pa to i ocekujem da me razvalite.  Svrsite mi ili u usta ili u pickicu. "
Ustali su se i doveli me do lezaja i spustili da sednem, a onda su svi troje svukli trenerke i trazili da im popusim.
To sam docekala, i odmah sam uhvatila Brankov kurac i pocela sam da mu pusim kao prava kurva.  Onda sam krenula da pusim Dejanu a on je odmah poceo da mi nabija glavu na kurac tako jako da mi ga je celog ugurao u grlo.  Kako sam uzivala u tome.  A on je govorio:
"To, pusi kurvo, pusi ga samo, droljo. " To me je toliko napalilo da sam mu pusila najbolje sto sam mogla i rekla mu:
"Samo tako, Dejane, tretirajte me kao vasu licnu kurvu. " To ga je napalilo da mi je poceo najjace da bi nabija u usta i odmah svrsio u grlo.
"To, progutaj to kurvetino najveca. " Onda sam se izvukla od njega i malo popusila Ratku, a onda su izrazili zelju da me tucaju.
Ustala sam se, Dejan je seo a ja na njegas okrenutim ledjima.  Usao je veoma lako u moju vec vrelu picku i odmah krenuo da me pumpa najjace sto je mogao.
Ja sam tako glasno vristala od uzitka da je Dejan rekao: "Tako je, kurvo, vristi dok ti cepam picku. " A ja sam odgovorila:
"To, tucaj me najjace sto mozes, pocepaj mi pickicu kompletno da ne mogu da hodam. " I samo sam nastavila da uzivam u Dejanovom razvaljivanju.
I Dejan je samo nastavio.  Onda je Branko rekao Ratku: "Stavi joj ga u usta, da ucutkas ovu kurvetinu. "
"Ajde, Ratko, sta cekas, razjebi mi usta. " I on ga je odmah ubacio i krenuo da razvaljuje nabijajuci mi glavu na njegov nabrekli kurac.  Bila sam totalno ucutkana i nisam mogla da vristim od uzivanja.  Ali sam totalno uzivala dok su mi usta i pickica bila razvaljivana najjacom snagom svo vreme.
Branko je rekao onda: "Ajde da svi jebemo ovu kucku u isto vreme. " Znala sam da ce mi guza biti razvaljena ali sam bila napaljena kao najveca kurva.
Dok je Ratko nastavio da mi cepa usta, Dejan je stao i premestio kurac u guzu da Branko moze da mi cepa picku.  I Dejan je krenuo da mi razvaljuje dupe a ja sam samo mrmljala jer mi je Ratko cepao usta.  Odmah posle, Branko mi je lako usao u picku, i svo troje su me cepali svom snagom ne stajuci.  U tom trenutku sam se osecala kao najveca kurvetina u celom gradu, koja samo sluzi za cepanje pickice, guze i usta.  U tom trenutku Dejan je rekao:
"Ajde, kurvo, isprazni se posto si toliko vrela. " Ratko mi je na trenutak izvadio da odgovorim a ja sam rekla:
"Ajde, svrsite mi u sve rupe imacu uskoro ogroman orgazam. " Ratko ga je vratio u usta i opet su nastavili najjace svo troje da me cepaju kao nezasitu kurvu.
Posle 5 minuta kasnije, sva trojica su mi svrsili u isto vreme kao da su se natempirali.  U to isto vreme, u taj trenutak, ja sam dozivela VEOMA jak orgazam koji je trajao 10 min.  U isto vreme dok sam osecala njihovu spermu u ustima, pickici, i guzi koja je samo curela iz mene posto su se totalno ispraznili u meni, u to isto vreme dok su se praznili i imali orgazam, ja sam samo drhtala od mog velikog orgazma i to sam se jako tresla jer sam bila kompletno zasicena za dan.  Ostali su u istoj pozi jos 5 minuta, dok nisam progutala celu Ratkovu spermu, a onda su se naglo izvukli i bacili me na lezaj kao naprljaviju kurvetinu i poceli da se oblace.  Rekao mi je Dejan:
"Bila si prava kurvica, Natasa.  Totalno sam uzivao dok sam ti cepao tvoju tesnu pickicu i guzu. "
Branko je rekao: "Pickica ti je stvarno bila vrela, droljo.  Uh kako bi voleo ponovo da te tucam. " A Ratko je rekao:
"Uzivao sam nabijajuci ti kurac u grlo, i dajuci ti celu spermu da gutas, kurvo prljava. " Ja jos nista nisam odgovorila jer sam bila jos u soku i transu od razvaljenje picke, guze, i usta.  Dejan je rekao:
"Ajmo, vidite da je kurvetina u soku od toliko dobrog cepanja. "
Obukli su se i izasli iz teretane totalno zadovoljni i ispraznjeni sto su me tucali kao najvecu kurvu, ostavljajuci me samu, a jos uvek sam se tresla jako od orgazma do kog su me doveli moje kolege dok mi je sperma i dalje curila iz picke i guze.
Kad sam dosla sebi posle 15 min, lezala sam sama u teretani secajuci se kako su me trojica zgodnih frajera iscepali kao najvecu drolju.

Нема коментара:

Постави коментар